Umix-r bt.

Szolgáltatások

Az optimális takarmányozás biztosítja, hogy az állatok minden szükséges tápanyagot, makro és mikroelemeket valamint vitaminokat megkapjanak amire szükségük van a növekedéshez, a testi funkcióik fenntartásához és a termelési céljaik eléréséhez.

Tenyész- és haszonállat takarmányok

A tenyész- és haszonállatok takarmányozása nagyon fontos a teljesítményük, egészségük, növekedésük és termelőképességük szempontjából. A tenyészállatoknál a kiváló szaporodásbiológiai mutatók elérésében döntő jelentőségű a kiváló minőségű takarmány. Az optimális takarmányozás biztosítja, hogy az állatok minden szükséges tápanyagot megkapjanak, amire szükségük van a növekedéshez, a testi funkcióik fenntartásához és a termelési céljaik eléréséhez. Ha a takarmányozás nem megfelelő, az állatok egészsége és termelékenysége romolhat, ami veszteséget okozhat a gazdálkodónak.

Kutya- és macskatápok

A kutyák és macskák táplálását fajta és életkornak megfelelően kell elkészíteni, hogy mindenkor biztosítsák az állatok egészséges fejlődését és jólétét. A kutyák általában vegyes táplálásúak, amelyek száraz vagy nedves élelmet is tartalmazhatnak.
A száraztápok nagy előnye a tartósságuk és hogy kevésbé segítik a fogkő képződését, míg a nedves, konzervtápból nehezebb jó minőségűt találni, viszont magasabb nedvességtartalmuk segít megelőzni a vesebetegségeket.
A macskák inkább nedves tápra vannak alapozva, mivel ők vadászó állatok, és természetük szerint száraz élelemből nem kapnak elegendő folyadékot. Mindkét fajnál fontos figyelni a tápok minőségére, annak érdekében, hogy az állatok megkapják az összes szükséges tápanyagot.

NAposcsibe előjegyzés

Időszakos jelleggel boltunkban naposcsibékre előjegyzést felveszünk.
Részletekkel kapcsolatban érdeklődni az üzletben vagy elérhetőségeink bármelyikén.

Partnereink

Számunkra kiemelkedő fontosságú a minőség, ezért csak a legkiválóbb termékeket forgalmazzuk kedvező áron.
A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. több mint 1500 termékével meghatározó szereplője a magyar takarmánypiacnak.
Tevékenysége a növénytermesztéstől a takarmánygyártáson és állattenyésztésen át az élelmiszer-feldolgozásig és a borászatig terjed. Összesen közel 8600 szakértő kollégánk dolgozik nap mint nap a közös sikerekért.
A Sano a modern takarmányozás terén 40 év alatt szerzett összes tapasztalatát és hozzáértését a mezőgazdálkodók rendelkezésére bocsátja. Együttesen találkozunk a mezőgazdaság globális követelményeivel és nagy hatékonyságú termékekkel, szakértői tanácsadással, jövőbe mutató kutatással kínálunk döntő hozzájárulást az egészséges növekedéshez.
Takarmányok gyártásával és naposcsibe neveléssel foglalkozó kisvállalkozás Kiszomborról.
Üzletünkben naposcsibe rendelést felveszünk.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram