Umix-r bt.

Bemutatkozás

A takarmány a háziállatoknak, különösen a tenyész és haszonállatoknak az állattartás során adott élelmiszer. Minősége és mennyisége különösen fontos az állatok fejlődése szempontjából.
Célunk ennek biztosítása költséghatékony módon és az elérhető legmagasabb minőséggel beszállító partnereink segítségével.

Küldetésünk

Az állatok iránti szeretet és tisztetelet kimelekedő fontosságú az életünkben. Célunk, hogy minőség és árak tekintetében is megfelelő takarmány kínálattal rendelkezzünk és ezzel egy olyan szolgáltatást nyújthassunk Vevőink számára, ami emeli az általuk tartott állatok életminőségét és élettartamát.

Vásárhelyiként fontos számunkra a megfelelő kapcsolat, bármilyen kérdés, kérés esetén fordulhatnak hozzánk bizalommal, legjobb tudásunk szerint igyekszünk választ adni a felmerült igényekre kollégáink segítségével.
Ujvári Edina
boltvezető
Molnár Dorina
bolti eladó

Boltunk

Takarmányboltunk megtalálható Hódmezővásárhelyen a Simonyi utca 16.A szám alatt, ahol kényelmes parkolással és kedves kiszolgálással várjuk Önöket.

Nézzen szét az általunk forgalmazott tápok és takarmányok közöt. Biztosan megtalálja állata számára a legmegfelelőbb alternatívát.
6800 Hódmezővásárhely, simonyi utca 16.a
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram